SAEL Oy » Vinkkaa remontista!

Vinkkaa remontista!

Vinkkaa remontista ja tienaa jopa 500€

Couple on a beachJos tiedät sukulaisen, tutun, ystävän tai vaikkapa taloyhtiön, joka on remontin tarpeessa tai suunnittelee sellaista, vinkkaa meistä hänelle. Kyseessä voi olla millainen remonttitarve tahansa.  Jos vinkkaus johtaa yhteistyöhön saat 50 – 500 euroa suosittelupalkiota, joko suoraan rahana tai vaikkapa matkalahjakorttina. Palkkio riippuu tehtävän sopimuksen laajuudesta.

Halutessasi vinkata, toimi seuraavasti.

1. Kerro vinkattavalle meistä ja vinkkauspalvelustamme. Mainitse myös palkkiostasi.

2. Pyydä vinkattavaa ottamaan meihiin yhteyttä, joko sähköpostitse tai soittamalla.

3. Voit myös pyytää vinkattavalta lupaa lähettää hänen yhteystietonsa meille, jonka jälkeen otamme häneen yhteyttä.

4. Lähetä meille tieto kuka olet ja kenelle olet meitä vinkannut. Voit lähettä tiedon sähköpostilla.

HUOM!

Vinkattava, eli remontin tilaaja päättää aina kenelle vinkkauspalkkio menee, joten tuntemattomia ei kannata vinkata. Tästä syystä kannattaa myös aina olla ensin yhteydessä vinkattavaan ja kysyä asiasta häneltä ja vasta sen jälkeen olla yhteydessä meihin.

Ota yhteyttä!

Esimerkkejä vinkkauksesta

Esimerkki Liisa – omakotitaloremontti

Liisa päätyi Facebookista SAEL oy:n nettisivuille ja huomasi vinkkauspalvelun. Hän muisti, että vanhemmat olivat juuri puhuneet kylpyhuoneremontista ja päätti tehdä vinkkauksen SAEL:sta heille. Hän soitti isälleen ja kertoi vinkkauspalvelusta. Liisan isä päätti soittaa SAEL:n ja pyytää ilmaista arvioijaa arvioimaan remontin kustannukset ja tekemään tarjouksen. Hän hyväksyi tarjouksen ja remontin valmistumisen myötä Liisa sai 220 euron vinkkauspalkkion.

Esimerkki Kyösti – taloyhtiön saunatilaremontti

Kyösti on vakiojäsen 52 huoneistoisen taloyhtiön hallituksessa. Taloyhtiö oli päättänyt uusia yhteiset saunatilat kuluvan vuoden aikana ja asiasta oli päätetty tehdä tarjouskilpailu. Tarjouskilpailun tekisi talon ulkopuolinen isännöitsijä. Kyösti kuitenkin kuuli ystävältään SAEL oy:stä ja meni vierailemaan yrityksen sivustoille. Hän tarttui vinkkauspalveluun ja vinkkasi yritystä taloyhtiön hallitukselle. Hallitus pyysi yritykseltä suoraan arvion saunatilojen uudistamisesta ja sai tarjouksen, joka valmistuisi kahdessa viikossa ja oli 20% edullisempi kuin isännöitsijän paras tarjous. (Johtunee siitä, että osalla isännöitsijöistä on suosikkifirmat joiden ulkopuolelta ei pyydetä tarjouksia!)

Remontti sujui mallikkaasti ajallaan ja loppulaskun maksamisen jälkeen Kyösti sai 500 euron vinkkauspalkkion.

Top