Palvelut

Keittiöremontti

Keittiö on kodin sydän ja me SAEL Oy:ssä ymmärrämme sen merkityksen. Olitpa etsimässä modernia design-keittiötä tai perinteisempää ratkaisua, voimme auttaa sinua toteuttamaan visiosi.

Yhdistämme vuosien kokemuksemme ja ammattitaitomme varmistaaksemme, että uusi keittiösi ei ole ainoastaan kaunis, mutta myös toimiva ja pitkäikäinen.

Laadukkaat pavelut sinun tarpeisiin

Keittiöremontti on investointi kotiisi ja arkeesi. SAEL Oy:n tiimi yhdistää huippulaadukkaat materiaalit, ammattitaidon ja sinun toiveesi luodakseen keittiön, joka heijastaa persoonaasi ja elämäntyyliäsi.

Jokainen askel suoritetaan huolella ja tarkkuudella. Olemme sitoutuneet luomaan toiminnallisia, tyylikkäitä ja kestäviä keittiöitä, jotka palvelevat sinua ja perhettäsi vuosikymmenien ajan.

Referenssit

Tutustu viimeaikaisiin keittiöremonttiprojekteihimme

Keittiöt ovat erityisosaamisemme ja haluamme näyttää, kuinka olemme tuoneet asiakkaidemme keittiöhaaveet eloon.

Alta löydät kuvauksia viimeaikaisista keittiöprojekteistamme, jotka korostavat omistautumistamme huippulaatuun, yksityiskohtaiseen työnjälkeen ja ajattomaan designiin. Jokainen keittiö on esimerkki siitä, miten unelmat ja asiantuntijuus kohtaavat.

Puukerrostalon huoneistoremontti

Tässä kohteessa oli edellisen kerran tehty remonttia 70-luvulla. Purimme kaikki vanhat pinnat.

Seinät levytettiin, tasoitettiin, maalattiin ja osin tapetoitiin. Kattoihin tehtiin alaslaskut, levytettiin tasoitettiin ja maalattiin. Puulattiat hiottiin, maalattiin ja osin öljyttiin Keittiön ja eteisen lattiat suoristettiin, levytettiin ja laatoitettiin. Keittiön ja eteisen kattoihin tuli paneelit. Myös kalusteasennus ja listoitukset tehtiin toimestamme.

Keittiöremontin eteneminen

Suunnittelu

“Jokainen onnistunut keittiöremontti alkaa tarkasta suunnittelusta. Kuuntelemme toiveitasi, arvioimme tilan ja laadimme yhdessä suunnitelman, joka yhdistää ideasi ja asiantuntemuksemme.”

Sopimus

“Kun olemme yhteisymmärryksessä suunnitelmasta, teemme yksityiskohtaisen sopimuksen. Tämä varmistaa, että kaikki työn vaiheet, aikataulut ja kustannukset ovat selkeästi määriteltyjä ja ymmärrettyjä.”

Purkutyö

“Ennen uuden rakentamista vanhat rakenteet on poistettava. Teemme purkutyöt huolellisesti ja turvallisesti, valmistellen tilan uusille pinnoille ja asennuksille.”

Uudet pinnat

“Tässä vaiheessa keittiösi alkaa muotoutua. Valitsemme parhaat materiaalit ja hyödynnämme ammattitaitoamme varmistaaksemme, että keittiösi on sekä kaunis että toimiva.”

Loppusiivous

“Remontin jälkeen teemme huolellisen loppusiivouksen, jotta voit aloittaa keittiösi käytön heti ja nauttia uudesta tilastasi ilman ylimääräisiä huolia.”

Luovutus

“Kun kaikki on saatu valmiiksi, käymme kanssasi läpi koko remontin ja varmistamme, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen. Luovutamme keittiön sinulle valmiina ja toiveitasi vastaavana.”

Tarjouspyyntö

Kiinnostuitko? Jätä
tarjouspyyntö.

Olemme erikoistuneet märkätilarakentamiseen ja keittiöiden uusimistöihin.

Nimi
Kirjoita viestisi tähän.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.