Referenssit

Tutustu viimeaikaisiin
projekteihimme

Olemme erikoistuneet märkätilarakentamiseen, kuten
saunat, kylpyhuoneet ja kodinhoitohuoneet.

WC uudistus

Joskus on mukavaa käyttää hieman poikkeavia materiaaleja.

Tässä tapauksessa vessassa on puolipaneeli ja tapetti muualla ja vesipisteseinällä laatta. Allas on tehty vanhasta emalipesuvadista.

Äänieristyselementti

Korkeissa avoimissa tiloissa kaikuäänet voivat haitata jopa tavallista keskustelua.

Niinpä asiakkaamme toiveesta teimme Aaltomaljakosta innoituksen muotoonsa saaneen äänieristyselementin. Runko tehtiin puusta ja eristysmateriaalina on akustiikkalevy.

Takan pinnoitus

Tässä kohteessa asiakas kaipasi hieman muutosta muuten toimivaan takkaan, sekä vanhojen tapetoitujen seinien uusimista. Tapetit poistettiin ja seinät tasoitettiin ja maalattiin.

Takka ja sen takana oleva kiviseinä oiottiin, tasoitettiin ja pinnoitettiin hiertopinnoitteella.

Vesivahinkokohteen korjaustyöt

Vesivahinko on aina hyvin harmillinen vahinko ja se voi aiheutua hyvinkin pienestä virheestä. Kuten tässä tapauksessa väärään paikkaan vuotaneesta lämminvesivaraajan kondenssivesiputkesta.

Kodinhoitohuone ja eteisen lattia menivät uusiksi ja näinpä myös pesuhuone ja sauna haluttiin uudistaa. Purkutyöt, hieman muutostöitä runkoihin, lisäeristys ulkoseinään ja nykyaikaiset vedeneristeet. Sitten laatat ja panelointi. Erikoisuutena tässä kattoon upotetut ledinauhat ja saunan alaportaan
liu’utusmekanismi, lauteen alapuolen siivouksen mahdollistamiseksi.

Kodinhoitohuoneen, WC:n ja eteisen uusiminen

Usein asiakkaat tilaavat mielellään työn tekijöiltä, jotka tietävät taitaviksi ja luotettaviksi. Näin tapahtui tässäkin tapauksessa.

Työntekijämme Jukka oli aiemmin tehnyt samaan kohteeseen kylpyhuone- ja saunaremontin ja niinpä hänet nimenomaan haluttiin tekemään tämä remontti. Ja hienoa jälkeä hän tekikin.

Puukerrostalon huoneistoremontti

Tässä kohteessa oli edellisen kerran tehty remonttia 70-luvulla. Purimme kaikki vanhat pinnat.

Seinät levytettiin, tasoitettiin, maalattiin ja osin tapetoitiin. Kattoihin tehtiin alaslaskut, levytettiin tasoitettiin ja maalattiin. Puulattiat hiottiin, maalattiin ja osin öljyttiin Keittiön ja eteisen lattiat suoristettiin, levytettiin ja laatoitettiin. Keittiön ja eteisen kattoihin tuli paneelit. Myös kalusteasennus ja listoitukset tehtiin toimestamme.

Uuden talon laattatyöt

Tässä kohteessa materiaaleina olivat hieman tavallista suuremmat laatat. Kylpyhuoneen seiniin tuli 1000×500 laatta. Lattiat olivat 800×800 kokoista ja kylpyhuoneeseen tuli linjakaivot.

Ikkunan pielet ja saippuasyvennys tehtiin ilman listoja, jiiraamalla laattojen kulmat. Vessatkin olivat 600×1200 laattaa.

Uuden kerrostalon kylpyhuonetyöt

Olemme erikoistuneet toteuttamaan toimivia kylpyhuoneratkaisuja uudiskohteisiin. korkeatasoinen käsityö takaa, että jokainen projekti täyttää asiakkaidemme korkeat odotukset.

Kylpyhuoneen ja saunan uusiminen

Seinät ja lattiat tasoitettiin, eristettiin ja laatoitettiin. Saunaan tehtiin uudet höyrysulut, koolaukset ja panelointi. Kylpyhuonetta myös suurennettiin hieman pienentämällä viereistä siivouskomeroa ja siirtämällä seinää.

Näin saatiin hieman lisätilaa penkille ja pyyhenaulakoille. 

Kylpyhuone-, sauna- ja WC-remontti

Kylpyhuoneen seinät tasoitettiin, lattiaan lisättiin lattialämmitys ja se ylitasoitettiin. Seinissä on valkoinen 300×600 laatta, tehosteena hieman kuvioitu harmaa 600×600 laatta. Saunan paneelit ja lauteet ovat lämpökäsitellystä männystä.