Palvelut

Kylpyhuoneremontti

SAEL Oy on märkätilojen erikoisosaaja, joka on luonut unelman kylpyhuoneita jo vuosien ajan. Olipa kyseessä uuden pesuhuoneen rakentaminen tai vanhan kylpyhuoneen täydellinen muodonmuutos, voit luottaa ammattitaitoomme ja laatuun.

Olemme toteuttaneet tuhansia märkätilaprojekteja, joten tiedämme miten luoda kestävyyttä, toiminnallisuutta ja kauneutta yhdistävä kylpyhuone.

Laadukkaat palvelut sinun tarpeisiin

Kylpyhuoneremontit voivat olla monimutkaisia, mutta SAEL Oy:n käsissä ne muuttuvat saumattomiksi ja huolellisiksi projekteiksi. Jokainen kylpyhuone on yksilöllinen, ja ymmärrämme sen erityistarpeet ja -vaatimukset.

Otamme huomioon kaikki yksityiskohdat, kuten vesieristyksen, kalusteiden asennuksen ja viimeistelyn, varmistaen, että lopputulos ei ole vain visuaalisesti miellyttävä, vaan myös kestävä ja turvallinen. Olitpa sitten päivittämässä kylpyhuonettasi tai rakentamassa sitä alusta alkaen, tarjoamme korkeatasoiset palvelut, jotka täyttävät ja ylittävät odotuksesi.

Referenssit

Tutustu viimeaikaisiin kylpyhuoneprojekteihimme

Ylpeinä ammattitaidostamme haluamme näyttää, miten olemme muuttaneet asiakkaidemme kylpyhuoneunelmat todellisuudeksi.

Alla on esimerkkejä viimeaikaisista projekteistamme, jotka heijastavat sitoutumistamme laatuun, huolelliseen työhön ja innovatiiviseen designiin. Jokainen kylpyhuone kertoo tarinan vision ja ammattitaidon yhteistyöstä.

WC uudistus

Joskus on mukavaa käyttää hieman poikkeavia materiaaleja.

Tässä tapauksessa vessassa on puolipaneeli ja tapetti muualla ja vesipisteseinällä laatta. Allas on tehty vanhasta emalipesuvadista.

Kodinhoitohuoneen, WC:n ja eteisen uusiminen

Usein asiakkaat tilaavat mielellään työn tekijöiltä, jotka tietävät taitaviksi ja luotettaviksi. Näin tapahtui tässäkin tapauksessa.

Työntekijämme Jukka oli aiemmin tehnyt samaan kohteeseen kylpyhuone- ja saunaremontin ja niinpä hänet nimenomaan haluttiin tekemään tämä remontti. Ja hienoa jälkeä hän tekikin.

Kylpyhuoneen ja saunan uusiminen

Seinät ja lattiat tasoitettiin, eristettiin ja laatoitettiin. Saunaan tehtiin uudet höyrysulut, koolaukset ja panelointi. Kylpyhuonetta myös suurennettiin hieman pienentämällä viereistä siivouskomeroa ja siirtämällä seinää.

Näin saatiin hieman lisätilaa penkille ja pyyhenaulakoille. 

remontti3

Kylpyhuoneremontin eteneminen

Suunnittelu

“Jokainen onnistunut kylpyhuoneremontti alkaa tarkasta suunnittelusta. Kuuntelemme toiveitasi, arvioimme tilan ja laadimme yhdessä suunnitelman, joka yhdistää ideasi ja asiantuntemuksemme.”

Sopimus

“Kun olemme yhteisymmärryksessä suunnitelmasta, teemme yksityiskohtaisen sopimuksen. Tämä varmistaa, että kaikki työn vaiheet, aikataulut ja kustannukset ovat selkeästi määriteltyjä ja ymmärrettyjä.”

Purkutyö

“Ennen uuden rakentamista vanhat rakenteet on poistettava. Teemme purkutyöt huolellisesti ja turvallisesti, valmistellen tilan uusille pinnoille ja asennuksille.”

Uudet pinnat

“Tässä vaiheessa kylpyhuoneesi alkaa muotoutua. Valitsemme parhaat materiaalit ja hyödynnämme ammattitaitoamme varmistaaksemme, että kylpyhuoneesi on sekä kaunis että toimiva.”

Loppusiivous

“Remontin jälkeen teemme huolellisen loppusiivouksen, jotta voit aloittaa keittiösi käytön heti ja nauttia uudesta tilastasi ilman ylimääräisiä huolia.”

Luovutus

“Kun kaikki on saatu valmiiksi, käymme kanssasi läpi koko remontin ja varmistamme, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen. Luovutamme kylpyhuoneen sinulle valmiina ja toiveitasi vastaavana.”

Tarjouspyyntö

Kiinnostuitko? Jätä
tarjouspyyntö.

Olemme erikoistuneet märkätilarakentamiseen ja keittiöiden uusimistöihin.

Nimi
Kirjoita viestisi tähän.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.